You are here

DESIGN

LIM / Edge

LIM / Edge

Dit concept biedt een hartelijk en trendy omgeving. De muren zijn geschilderd in een gamma van warme herfsttinten en bieden een perfecte achtergrond voor grote grafische en abstracte vormen die door de belichting extra in de verf worden gezet. De zachte kleuren benadrukken de meubels en houten stores en onderstrepen de gezellige sfeer van het restaurant. Op de hoek van een straat geeft dit nieuwe concept een hartelijke en trendy sfeer voor zakenklanten die wensen te surfen op het internet of lunchen met een collega.

De lange tafels en banken vormen de ideale plek voor een feestje onder studenten of om gewoon te zitten, te eten, te praten en een leuke tijd door te maken.

LIM / Fresh

McCafé ambiance

Deze versie van het Lim decor is in het bijzonder gericht naar gezinnen, jonge volwassenen en studenten. Het gebruikt een zeer kleurrijk universum dat een vrolijke en levendige sfeer schept.

De stoelen en zetels zien er eenvoudig en elegant uit. Ze vullen het concept perfect aan en springen in het oog. De muurbekledingen zijn geschilderd in tinten die een perfecte achtergrond creëren voor grote grafische abstracte vormen die met gerichte verlichting worden benadrukt.


LIM / Food

LIM / Food

Stel je een omgeving voor die speciaal voor je gemaakt is met de bedoeling om je te behagen. Stel je een omgeving voor waarin de klant wordt ondergedompeld en waarin hij centraal staat, te midden van ons aanbod en onze overtuigingen.

Door foto's van voeding en mensen te combineren versterken we de banden met de diversiteit van de klanten die we elke dag bedienen. Of je nu jong, oud, man, vrouw bent, of je alleen, met je gezin of met vrienden komt, je komt altijd naar ons voor een ervaring die een goede, snelle maaltijd biedt. De afbeeldingen geven onze passie voor ons merk en onze activiteit weer.

Génération Wenge 2

Génération Wenge 2

Dit concept maakt handig gebruik van ruimte en volume en zorgt voor afwisselende zetelmodules, terwijl de gebogen gangen een heldere en vloeiende weg vormen doorheen de verschillende zones van het restaurant.

Het voornaamste kenmerk van dit concept is de organische kromme lijn in de structuur van het plafond, terwijl andere details, zoals de vloertegels en de vorm van de hoge tafels, het vloeiende idee van dit concept nog meer uitwerken.
Dit modulaire concept wordt nog meer uitgewerkt door de elegante afwerking, de zachte natuurlijke beige kleuren en de houten stores.
 


Quality Environment

Quality Environment

Het decor Milieu bestaat uit foto's, panelen en pedagogische schermen en wil met jou, onze klant, communiceren over de grote milieu-uitdagingen en de initiatieven die het merk op dit vlak in België nemen.

 

Dutch