You are here

FUN BIJ McDONALDS®

Speeltje van het moment

Happy Meal
Hotel Transylvanië 3

In de nieuwste animatiefilm Hotel Transsylvanië 3 gaan de personages op een luxueuze monstercruise. Naar aanleiding van de film release, zijn de monsters ook verkrijgbaar in het Happy Meal! Er zijn 12 speeltjes te verzamelen gedurende 6 weken.

*Geldig tot en met 28/08/18 of tot uitputting voorraad in het restaurant.

 

© 2018 McDonald’s. The following trademarks are owned by McDonald’s Corporation and its affiliates: McDonald’s, Happy Meal, the Happy character, The Golden Arches Logo and Happy Studio. TM & © 2018 SPAI. All Rights Reserved.

 

 


Happy Studio

Happy studio

Happy Studio is een volledig gratis onlinewereld, waar de kinderen toegang krijgen tot een prachtig universum waar ze met hun favoriete helden kunnen spelen, samen met hun vrienden of familie. Happy Studio is ook een platform waar de ouders een oogje in het zeil kunnen houden bij alles wat hun kinderen doen, waar ze met hen samen kunnen spelen of ze zelfs kunnen belonen.

 

Elke maand tref je op de internetsite de held van de maand aan en vind je er extra spelletjes dankzij de code die je in het Happy Meal® doosje vindt.

›   www.happystudio.com


Ken je de

« Ronald Gym Club ? »

gymclub

Een bezoekje met het gezin aan McDonald's® moet gelijk staan aan plezier en ontspanning. In onze restaurant hebben we dan ook speelzones ingericht waar je kinderen zich voor en na de maaltijd kunnen uitleven. De kinderen krijgen er de allermodernste speelzone tot hun beschikking: ze kunnen er klimmen, fietsen, basket spelen of aan atletiek doen. Ze vinden er virtuele parcoursen en chronometers, de perfecte toestellen om zich mee te amuseren. Ontspanning en plezier gegarandeerd, in alle vrijheid!

Slechts enkele McDonald's® restaurants beschikken over een Ronald Gym Club. Om te weten of jouw McDonald's® restaurant er eentje heeft, kun je een kijkje nemen op de restaurantfiche.


 

Dutch