You are here

NIEUWE LOCATIES

McDonald’s® België is op zoek naar geschikte locaties voor nieuwe restaurants

McDonald’s® heeft de ambitie om jaarlijks nieuwe restaurants te openen. Hiervoor zijn we op zoek naar locaties die aan onze eisen voldoen. McDonald’s® voert een actief vastgoedbeleid. De (gezamenlijke) herontwikkeling van een mogelijke locatie, de aankoop van een perceel ten behoeve van de bouw van een restaurant of het opbouwen van een bestaande horecalocatie behoort allemaal tot de mogelijkheden.

WAAR MOET EEN GESCHIKTE LOCATIE AAN VOLDOEN?

Een McDonald’s® restaurant is gelegen in een gemeente met tenminste 20.000 inwoners. Het restaurant ligt aan een Regionale weg of op een andere zichtlocatie. De oppervlakte van het perceel bedraagt idealiter 3.500m², met een te bouwen oppervlakte van zo’n 500m². De bestemming van het perceel moet horeca toelaten.

In het centrum van grotere steden (vanaf 60.000 inwoners) onderzoeken wij mogelijkheden voor een tweede of derde McDonald’s®-restaurant. Mogelijke vestigingslocaties zijn dan eveneens in het horeca- of winkelcentrum van de stad gesitueerd.

Weet jij een geschikte locatie of ben je in het bezit van een mogelijke vestigingslocatie voor een McDonald’s® restaurant, neem dan contact met ons op, wij staan je graag te woord. realestate@be.mcd.com


›   WENS JE FRANCHISENEMER TE WORDEN?

›   WENS JE EEN McDONALD’S IN JOUW BUURT?

Dutch