Samen houden we het veilig, help je mee?

Om er zeker van te zijn dat we jou veilig kunnen bedienen, vragen we om volgende maatregelen zeker op te volgen:

  • Het dragen van een mondmasker is verplicht. Zo bescherm je jezelf, andere klanten en onze crew. Alvast bedankt!
  • Desinfecteer je handen. Wij zorgen ervoor dat er altijd voldoende handgel beschikbaar is.
  • Betaal bij voorkeur elektronisch en contactloos (dit kan tot € 50).

Ook wij doen ons uiterste best om iedereen in het restaurant te beschermen. Zo desinfecteren wij bijvoorbeeld onze bestelkiosken vóór gebruik.

Check hier wat de mogelijkheden zijn in jouw favoriete restaurant.

YES, onze restaurants zijn weer volledig open!

Eindelijk! We mogen je weer verwelkomen in onze restaurants! Je kan nu zowel binnen als op ons terras of via de McDrive genieten van je favoriete McDo-lekkers tot 23u30! Bestellen via McDelivery™ kan tot 23u. Opgelet: de openingstijden van sommige restaurants kunnen afwijken, dus check zeker de uren op onze website of in de McDo-app. Tot snel! 

Meer weten

Jouw McDo aan de McDrive

Al onze McDrives zijn open en bieden een contactloze betaalmogelijkheid aan. Heb je geen auto en zou je toch graag genieten van je favoriete burger? Dan mag je langskomen met de fiets, brommer of te voet, zolang je afstand kan bewaren in de rij. Hou er rekening mee dat je als voetganger enkel mag aanschuiven op de parking en niet op de openbare weg. Zo houden we het samen veilig!

Jouw McDo afgehaald

Bestellen in het restaurant en je eten meenemen kan natuurlijk ook. We vragen wel om dan liefst alleen te komen, een mondmasker te dragen, voldoende afstand te bewaren en je handen te ontsmetten bij het binnenkomen en voor het gebruik van de bestelkiosk. Wij zorgen dat er altijd genoeg handgel is. Betaal bij voorkeur contactloos of mobiel. Zo houden we het samen veilig! Registreren is in dit geval niet verplicht, maar wel aanbevolen.

Jouw McDo aan huis

Blijf je liever lekker chill in je zetel liggen? Bestel dan McDelivery™ via Takeaway.com, Uber Eats of Deliveroo! Wij bezorgen het contactloos bij je thuis.

Meer weten

Download onze app

Je liefde voor McDo brengt meer op. Spaar je MyM Punten die je kan inwisselen voor gratis MyM Beloningen. Bovendien scoor je regelmatig exclusieve MyM Deals en toffe extra's, enkel voor onze app-gebruikers!