100% natuurlijke kwaliteitsingrediënten

Aardappelen van topkwaliteit!

Aardappelen van topkwaliteit!

Onze McDo frietjes worden gemaakt met aardappelen van topkwaliteit afkomstig van Belgische, Nederlandse en Noord-Franse aardappelboeren met wie onze leverancier al jaren nauw samenwerkt. De frietjes zijn wereldwijd gekend voor hun perfecte vorm en goudgele kleur.

Onweerstaanbaar lekkere sla!

Onweerstaanbaar lekkere sla!

Elke dag komen er tientallen vrachtwagens met verse groenten aan bij onze leverancier. Men controleert onze sla met de hand voordat ze wordt gesneden, gewassen in ijswater en meteen verpakt. Zo kan de sla knapperig vers worden geleverd aan onze restaurants.

Een beetje zon voor je smaakpapillen!

Een beetje zon voor je smaakpapillen!

Winter of zomer, onze leverancier werkt samen met betrouwbare producenten. Om ervoor te zorgen dat onze schijfjes altijd optimaal van kwaliteit zijn, moeten we rekening houden met veel factoren zoals de soort tomaten, het selectie- en teeltproces, de vervoersomstandigheden, kwaliteitscontroles, voorbereiding, verpakking, enz.

De allerbeste ajuinen!

De allerbeste ajuinen!

De ajuinen, die wij gebruiken, komen van Nederlandse plantages, voornamelijk uit Zeeland en Flevoland. Vanaf de oogst begint een ware race om de beste te zijn! Bovendien worden ze onderworpen aan specifieke vereisten op vlak van grootte en kleur.

Lekkere broodjes van bij ons!

Lekkere broodjes van bij ons!

Onze broodjes bestaan voornamelijk uit bloem, water, gist en een snuifje zout. We voegen geen bewaarmiddelen toe. We werken al jaren met zeer betrouwbare partners die ons echte kwaliteitsproducten leveren. Onze broodjes worden gebakken in onze moderne bakkerij gelegen te Olen.

Duurzame vis!

Duurzame vis!

Onze visburgers, de Filet-O-Fish® en de Royal-O-Fish, hebben het duurzame certificaat van de Marine Stewardship Council (MSC) gekregen. De MSC-certificering garandeert dat onze vis afkomstig is uit de duurzame visserij en dat de herkomst ervan kan worden achterhaald.

Het beste van de kip!

Het beste van de kip!

Onze kippen krijgen kwaliteitsvolle voeding zodat we kwaliteit kunnen serveren. Het kippenwit wordt voor sommige producten gemengd met andere ingrediënten: water, aardappelzetmeel, koolzaadolie en zout.

Lekkere melk en room

Lekkere melk en room

De zuivelleverancier met wie McDonald’s samenwerkt, gebruikt uitsluitend melk en room van haar eigen zuivelboeren. Hun producten, die voldoen aan de meest strikte kwaliteitseisen, worden bereid met de grootste zorg in de vestiging van Lummen, Limburg. Onze ijsjes, Sundae toppings, milkshakes en hun siropen bevatten geen bewaarmiddelen, kleurstoffen en artificiële smaakstoffen.

Seizoensgebonden waar mogelijk, maar altijd vers fruit!

Seizoensgebonden waar mogelijk, maar altijd vers fruit!

Het fruit in de McDo restaurants varieert in de loop van het jaar om zoveel mogelijk seizoensgebonden fruit te kunnen aanbieden.

De groenten

De groenten

“100% puur natuur. Onze sla wordt gesneden, gewassen, verpakt en knapperig vers aan de McDonald’s restaurants geleverd. We leveren al meer dan 20 jaar vers gesneden sla aan McDonald’s België en daar zijn we trots op.”

Tamara Buikhuizen – Accountmanager bij HESSING.

Het brood

Het brood

“Additieven? Nee, wél passie, inzet en oog voor kwaliteit… Dat is wat onze mensen met enthousiasme toevoegen aan de broodjes voor McDonald’s.”

Brett Alvheim – Vice president / Managing Director Guenther Bakeries Europe bij Guenther Bakeries Belgium

De ijsjes en milkshakes

De ijsjes en milkshakes

“De ijsjes en milkshakes van McDonald’s België worden gemaakt met onze pure kwaliteitsmelk en -room. Zonder bewaarmiddelen, kleurstoffen en artificiële smaakstoffen. Zuivel op de graat dus.”

Christophe Vervenne – International Account Manager QSR

Download onze app

Download onze app

Je liefde voor McDo brengt meer op. Spaar je MyM Punten die je kan inwisselen voor gratis MyM Beloningen. Bovendien scoor je regelmatig exclusieve MyM Deals en toffe extra's, enkel voor onze app-gebruikers!

Download on the App Store Get it on Google Play