McDo Ervaring

Bij McDonald’s is echt iedereen welkom!

Wij hebben alle vertrouwen in onze medewerkers dat ze je met de glimlach verwelkomen, bedienen en ervoor zorgen dat je na de maaltijd vertrekt met een glimlach op het gezicht. De ontvangst begint natuurlijk al bij het binnenkomen van het restaurant. Daarom zijn al onze restaurants toegankelijk voor de hele familie, en ook voor personen met beperkte mobiliteit die zich in een rolstoel verplaatsen. Om elk moment bij McDonald’s zo aangenaam mogelijk te maken voor éénieder, zijn onze menu’s ook beschikbaar in brailleschrift voor blinden of slechtzienden.

Bij McDonald’s zetten we hygiëne altijd bovenaan het menu

Bij McDonald’s zetten we hygiëne altijd bovenaan het menu

We respecteren altijd de sociale afstand en wassen nog vaker onze handen. De keuken, tafels en kiosken worden ook regelmatig gedesinfecteerd. Zo kunnen wij je verzekeren van een heerlijke én veilige maaltijd.

McDrive

McDrive

Kom met de auto, bestel en vertrek met je heerlijke McDonald's maaltijd.

McDelivery™

McDelivery™

Met McDelivery™ worden je favoriete McDonald’s producten bij jouw thuis of op je werk bezorgd via Takeaway.com, Deliveroo, Uber Eats en Hello Ugo.

Meer weten
McDo App

McDo App

Straffe promo’s, deals op jouw maat, punten sparen om in te wisselen tegen gratis producten… Lijkt dat je wat? Dan is de McDo-app jouw ding.

Meer weten
Bestelkiosken

Bestelkiosken

Heb je haast? Denk aan onze bestelkiosken waarmee u wachtrijen aan de kassa kunt vermijden.

Tafelbediening

Tafelbediening

Bediend worden aan tafel, dat is handig! Wist je dat dit bij McDonald’s ook kan? Opgelet: Je went er snel aan.

Meer weten

Gratis Wi-Fi & draadloos opladen

Ben jij ook iemand die constant online wil zijn? Lucky you! Want al onze restaurants zijn voorzien van gratis draadloos internet en plaatsen om je smartphone gratis op te laden.

Betaal met je smartphone

Betalen bij McDo met je smartphone: het kan, met Google Pay app & Apple Pay.

Meer weten
Download onze app

Download onze app

Je liefde voor McDo brengt meer op. Spaar je MyM Punten die je kan inwisselen voor gratis MyM Beloningen. Bovendien scoor je regelmatig exclusieve MyM Deals en toffe extra's, enkel voor onze app-gebruikers!

Download on the App Store Get it on Google Play