Tafelbediening

McDonald’s bedient je aan tafel

Bediend worden aan tafel, dat is handig! Wist je dat dit bij McDonald’s ook kan? Opgelet: Je went er snel aan.

Gedaan met wachten in de rij! Kies nu jouw plaats zonder plateau in de hand. Kom je met kids? Dan kunnen ze spelen in de speelruimte terwijl jullie wachten op de bestelling. Of jullie kunnen gezellig samen aan tafel wachten tot jullie bediend worden. Zo hebben je meer quality time en kan je op een rustige manier uitkijken naar jouw lekkere burger zonder de drukte van de wachtrijen.

Wil je graag aan tafel bediend worden? Wel, dat is helemaal niet moeilijk! Bestel aan de bestelkiosk in het restaurant, zoek een plaats en laat je aan tafel bedienen. De burgers worden trouwens à la minute klaargemaakt, dus pas op het moment dat jij jouw bestelling doorgeeft.
Nog goed nieuws: je kan jouw burger aanpassen zoals jij dat wenst! Met of zonder kaas, salade, saus, … Zo zorgen wij voor een gepersonaliseerde dienstverlening die perfect aansluit bij het DNA van McDonald’s. Want we plaatsen onze klanten centraal.

Vind nu jouw tafel en have fun!

Download onze app

Download onze app

Je liefde voor McDo brengt meer op. Spaar je MyM Punten die je kan inwisselen voor gratis MyM Beloningen. Bovendien scoor je regelmatig exclusieve MyM Deals en toffe extra's, enkel voor onze app-gebruikers!

Download on the App Store Get it on Google Play