Familie

Voor ons is élke familie speciaal

Daarom krijgt iedereen bij ons een special treatment. Van buiten aan de McDrive® tot binnen in het restaurant. Ook daar bestel je zonder gedoe aan de kiosken. Wacht rustig aan tafel op het lekkers terwijl de kids lekker in onze speelruimte spelen!

Families bij elkaar brengen, ook dat is McDonald’s.

Elke familie als een ster ontvangen, ook dat is McDo.

Elke familie als een ster ontvangen, ook dat is McDo.

Je achternaam veranderen in De Bruyne? Hoeft niet, bij McDo ontvangen we elke familie als een ster.

Meer weten
Happy Meal®, Happy kids

Happy Meal®, Happy kids

Al 40 jaar lang maken we kinderen happy met de zotste verrassingen in hun Happy Meal®. Of ze nu gaan voor een speeltje of een boekje ... één ding is zeker: het blijft steeds een verrassing. Een Happy Meal® is natuurlijk ook een box vól lekkers. Een hamburger of Chicken McNuggets®, fruitjes en groentjes, én een drankje naar keuze? Jij kiest voor wat je happy maakt.

Meer weten
Nu in je Happy Meal®: Sonic the Hedgehog en z’n vrienden

Nu in je Happy Meal®: Sonic the Hedgehog en z’n vrienden

Ken je Sonic the Hedgehog? Die supersonische, avontuurlijke egel die samen met z’n vrienden Tails, Knuckles & Amy vecht tegen de kwaadaardige Eggman? Goed nieuws: nu vind je maar liefst 12 Sonic Racers in je Happy Meal®!*

Wie de snelste zal zijn? Dat beslis jij zelf! Eén ding is alvast zeker: met deze wervelende bende ga je voor puur avontuur tegen 300 km/uur.

Verzamel alle Sonic Racers en personaliseer ze met coole stickers. Oh, en vergeet ook de bijhorende QR-code niet te scannen voor knotsgekke digitale avonturen!

* Aanbieding geldig van 29/11/2023 tot 02/01/2024, zolang de voorraad strekt, in alle deelnemende McDonald's België restaurants.

De verhalen van Little People, Big Dreams

De verhalen van Little People, Big Dreams

Een betere wereld? Eentje waar iedereen gelijk is, waar iedereen zijn talent kan ontplooien? Daar werkt McDonald’s graag aan mee! Met leuke boekjes voor jong en oud, over mensen die klein begonnen en uitgroeiden tot grote helden in de sport, muziek, wetenschap… Wedden dat ze je kunnen inspireren? Ontdek elke maand een nieuw boekje in je Happy Meal®. In totaal zijn er 12 boekjes te verzamelen*.

Alle Happy Meal®-fans krijgen er nog een verrassing bovenop: een heuse interactieve spelomgeving, waar ze al spelend dingen kunnen leren. Want leren mag ook plezant zijn.

* Actie geldig zolang de voorraad strekt in onze restaurants.

Meer weten
Families bij elkaar brengen, dat doen we ook hier.

Families bij elkaar brengen, dat doen we ook hier.

Alle families zijn speciaal voor ons. Maar voor de families van zieke kinderen doen we graag nóg wat meer. Want het liefste wat een gehospitaliseerd kind wil, is een mama en papa in de buurt hebben. En ook als ouder wil je altijd vlakbij zijn. Via het Ronald McDonald Kinderfonds bieden we hun een thuis aan op een boogscheut van het ziekenhuis. Dicht bij hun ziek kind.

Meer weten
Download onze app

Download onze app

Je liefde voor McDo brengt meer op. Spaar je MyM Punten die je kan inwisselen voor gratis MyM Beloningen. Bovendien scoor je regelmatig exclusieve MyM Deals en toffe extra's, enkel voor onze app-gebruikers!

Download on the App Store Get it on Google Play