Werken bij McDonald’s heeft toekomst

Wist je dat McDonald’s in België meer dan 5000 medewerkers telt? We maken er een punt van om een uitstekende werkgever te zijn. Want we kunnen ons geen betere ambassadeurs indenken dan tevreden medewerkers. Ze spelen een sleutelrol in het succes van McDonald’s: door het rechtstreekse klantencontact en de uitstekende service die ze leveren hebben ze een directe impact op de klantentevredenheid. Ze zijn ook letterlijk het gezicht van McDonald’s. Het is dus geen toeval dat je met de glimlach wordt bediend.

Kansen creëren voor iedereen.

Werken bij McDonald’s is een prima leerschool. Geen diploma? Geen ervaring? Je persoonlijkheid en je talent zijn je voornaamste troeven bij ons. Want met inzet en een positieve attitude kan je ’t hier ver brengen. Een paar cijfers?

 • Maar liefst 91% van de restaurantmanagers is ooit gestart als lid van de crew.
 • Voor 43% van de medewerkers is het hun eerste beroepservaring.
 • Niet minder dan 55% van de medewerkers is jonger dan 25 jaar.

McDonald’s is een wereldwijd bedrijf, en dat merk je tot in onze lokale restaurants. Zo kom je in Elsene maar liefst 15 nationaliteiten tegen!

McDonald’s investeert in mensen

Bij McDonald’s kijken we niet naar je ervaring, geslacht, leeftijd, huidskleur, herkomst of godsdienst. We kijken naar je talenten.

 • Je krijgt een interne opleiding vanaf de eerste dag.
 • Je wordt in je opleidingstraject begeleid en ondersteund door een trainer.
 • Je kan doorgroeien van restaurantmedewerker tot restaurantmanager.
 • Dankzij de verworven kennis en ervaring verhoog je als jongere je jobkansen.
 • Opleidingen in management en bedrijfsbeheer in de trainingscentra in Parijs en Amsterdam worden aangevuld met on-the-floor-trainingen en online opleidingen.
 • Jaarlijks investeert McDonald’s België en zijn franchisenemers in meer dan 100.000 opleidingsuren.

Trots op de medewerkers. En omgekeerd.

Bij ons personeelsbeleid staat het welzijn en geluk van de medewerkers centraal. En dat merk je ook aan de cijfers uit een recent onderzoek:

 • 83% van de medewerkers zegt trots te zijn om voor McDonald’s te werken.
 • 85% van de medewerkers wil anderen aanraden om bij McDonald’s te komen werken.

McDonald’s: in trek als werkplek.

Great Place To Work 2020

Ieder jaar wordt door het Great Place To Work instituut in samenwerking met de Vlerick Business School een onderzoek gedaan naar de beste werkgevers in België: het Great Place To Work-research. En hierin behaalt McDonald’s al 15 jaar op rij uitstekende scores. Beter nog: de laatste jaren sleepten we elk keer een podiumplaats in de wacht!

Zo werd McDonald’s in 2020 verkozen tot 2e “Great Place to Work” van België in de categorie Grote Ondernemingen.

Download onze app

Download onze app

Je liefde voor McDo brengt meer op. Spaar je MyM Punten die je kan inwisselen voor gratis MyM Beloningen. Bovendien scoor je regelmatig exclusieve MyM Deals en toffe extra's, enkel voor onze app-gebruikers!

Download on the App Store Get it on Google Play