Onze visie

Bij McDonald’s streven we naar een inclusieve, people-centered werkomgeving waar iedereen zichzelf kan zijn en zich optimaal kan ontplooien.

We zetten mensen centraal in alles wat we doen en dat begint uiteraard bij de eigen medewerkers. Zij zetten zich dagelijks in om de klanten een ongeëvenaarde service en kwaliteitsvolle voeding te garanderen. Via de rechtstreekse contacten met het cliënteel vormen zij het uithangbord van het merk. Bij McDonald’s beseffen we maar al te zeer dat de medewerkers van primordiaal belang zijn voor het succes van de onderneming.

Een bedrijfscultuur doordrongen van teamgeest en gestoeld op wederzijds respect, doorlopende erkenning en correcte arbeidsomstandigheden vormt voor McDonald’s het olympisch minimum.
Samen met elk van de  medewerkers een uniek pad uitstippelen in de richting waarin zij willen evolueren, vormt dan weer de ambitie.

Ons Human Relations beleid evolueert mee met de verwachtingen van de medewerkers om er blijvend aan te kunnen voldoen. We hebben deze verwachtingen onderverdeeld in drie beloftes waartoe we ons engageren om deze  trachten na te komen.

De vrijheid om te groeien

Bij de start van een carrière bij McDonald’s zijn diploma’s en voorgaande ervaring mooi meegenomen, maar geen must. We concentreren ons liever op motivatie en attitude, samen met het potentieel dat in elke medewerker schuilt.
Door voortdurend in te zetten op de ontwikkeling van competenties en permanente opleidingen te voorzien, willen we medewerkers verrijkende loopbanen aanbieden en hen helpen om hun doelen te bereiken.  
Zo geven we de  medewerkers elke dag opnieuw de kans om bij te leren, door te groeien en hun dromen te bereiken.

De vrijheid om jezelf te zijn

McDonald’s maakt er een punt van een werkomgeving te creëren die rijk is aan diversiteit, waar iedereen welkom is. We respecteren, waarderen en koesteren de eigenschappen en perspectieven die elke medewerker uniek maken.
We streven ernaar dat alle medewerkers zich dermate goed voelen in het team dat zij ten volle zichzelf kunnen zijn.
We zijn er namelijk van overtuigd dat dit enkel in de positieve zin kan bijdragen tot de groei van de medewerker  in kwestie, van het restaurant en de maatschappij waarin hij/zij gevestigd is.

De vrijheid om je werk in te passen in je leven

Werken bij McDonald’s betekent werken volgens flexibele werkroosters die zoveel mogelijk rekening houden met de beschikbaarheden van de  medewerkers.
Zo trachten we hen de kans te geven om hun job in te plannen in functie van hun privéleven.
Bij McDonald’s begrijpen we immers maar al te goed hoe belangrijk privéactiviteiten voor de medewerkers zijn en willen we hen maximaal de kans geven om deze op de eerste plaats te zetten.

Download onze app

Download onze app

Je liefde voor McDo brengt meer op. Spaar je MyM Punten die je kan inwisselen voor gratis MyM Beloningen. Bovendien scoor je regelmatig exclusieve MyM Deals en toffe extra's, enkel voor onze app-gebruikers!

Download on the App Store Get it on Google Play